Happy New Year!

Hai allemaal!

Zoals jullie weten ben ik niet de beste in bloggen. Lastig hoor, om op papier te zetten wat ik denk! Daarom heb ik, als stok achter de deur én omdat ik groot fan ben van Petra's bedrijf Studio Schrijf, mij ingeschreven voor de cursus "52 weken bloggen". Hopelijk hou ik het hierdoor wel vol om te blijven bloggen :-)

He nieuwe jaar startte voor mij rustig, lekker thuis met mijn man en zoon. Andere jaren bakte ik zelf oliebollen, nu besloten we ze te halen bij een goed doel hier vlakbij. Zij kunnen de opbrengst goed gebruiken en ik kon weer iets van mijn todo lijst afstrepen. Win -win! Ze waren superlekker, dus dat doen we volgend jaar weer!  Lieve vriendinnen kwamen op visite, fijne films gekeken met z'n drietjes en lui lang uitslapen maakte het een heerlijke "vakantie". Maar: ik was ook weer klaar om de winkel weer open te doen! Vele Silhouette software workshop stonden in mijn planner en die vind ik superleuk om te geven. Veel klanten hadden de Silhouette snijmachines voor de kerst gevraagd (en 1 jarige- hoera!) en als service krijgt iedereen een gratis workshop in de software erbij. Tussen de workshops kwamen klanten gezellig langs en als klap op de vuurpijl kwam een klant met een super leuk workshop-idee, waarover later meer.


Voor de kerst kwam de "Mini Album in Tas" workshop online en de eerste dag was heel snel vol! In overleg met Marieke planden we een tweede dag en ook die is volgeboekt! We hebben een wachtlijst aangemaakt voor als iemand afvalt, mocht je daarop willen mail dan even: info@scrapwereld.nl.
Ook de eerste Maak het af! crop dag was een succes, wat was het gezellig en de aanmeldingen voor 3 februari stromen ook binnen. Wie komt er gezellig mee scrappen? Klik hier om je op te geven!


Afgelopen maandag was er weer een Live-dag van de Dutch Girlboss Academy, we kregen een masterclass "Teken je Toekomst" van Chantal Vermeer en wow, ik moest echt uit mijn comfortzone! Tekenen is niet mijn ding (een van de redenen waarom ik zo van mijn Silhouette hou!) en ik zocht meteen naar oplossingen. Cirkels van bekers en zoutvaatje, emoticons natekenen, ik was op dreef. Tussendoor nog een 1 op 1 kickstart sessie met Paulien van Eerdenburg en ik ben klaar voor 2018! Aan het einde van de dag ben ik nog lekker uit eten geweest met mijn business buddy Stephanie en zo was de dag alweer voorbij.

Hebben jullie plannen voor 2018? Zijn er nog dingen die je graag zou willen leren of doen in de winkel? Ik ben benieuwd!0 reacties:

Een reactie posten