Weer een leuke process video met LindaDeze keer heb ik een aantal Project Life Pagina’s gemaakt in het school album van Lizzy.
Dit is een 8,5 x 11 album en dat is dus altijd even een uitdaging om mee te werken omdat de afmetingen net even niet standaard zijn. Maar toch vind ik deze maat fijn om in te werken. Het is een mooie handzame maat en vooral de page protector met 9 vakken (  vind ik heel fijn om mee te werken.

Ik heb weer gewerkt met de Booville lijn van Doodlebug  Designs
Deze lijn past erg mooi bij het thema van de boeken week dit jaar “Gruwelijk Eng” De kinderen mochten verkleed naar school komen en Lizzy had dit leuke pompoenen jurkje aan en dat paste dus helemaal bij de papierlijn.

In deze video kun je mijn werkwijze zien:


Tot volgende week.
Liefs Linda


0 reacties:

Een reactie posten