Petra's December Daily


Jeetje, wat gaat de tijd snel!
Petra voelt zich niet fit, maar wil toch graag de voortgang in haar December Daily delen.
Dit zijn de pagina's die ze deze week maakte: dag 8, 9 en 10.De tekst die Petra schreef bij de foto van dit engeltje vind ik zo mooi, dat ik hem hier plaats:
Vrijdag ging ik met mijn moeder, zus en onze dochters naar Eurofleur in Leusden. Wat een prachtige kerstshow hebben ze daar. Echte dieren in de stal. Allerlei poppen, zoals de Kerstman die verhaaltjes voorleest aan kinderen en ijsberen die muziek maken. Mijn dochter en nichtje stonden naar die ijsberen te kijken. Heerlijk te genieten en lekker samen dansen op de kerst popsongs.
.
Naast ons werd een oudere dame in een rolstoel neergezet. Zij heeft geen enkel moment naar de ijsberen gekeken. Ze keek alleen maar naar onze dochters die daar zo heerlijk aan het genieten waren en ik zag deze dame helemaal oplichten.
.
Ik zag haar weer gaan stralen en genieten. Mijn zus en ik stonden op onze beurt te genieten van deze bejaarde dame die opeens weer zo sprankelend uit haar ogen keek. Die zo genoot van de jonge onbezorgde pure levendigheid naast zich. En op een afstandje stond onze moeder te genieten van het tafereel. Om warm van te worden.
.
Het was prachtig hoe ze dit soort momenten weten te faciliteren met een kerstshow. Dankjewel voor dit mooie moment èn voor dit prachtige beeldje dat me deed denken aan mijn overleden schoonmoeder.
.
Dit engeltje staat inmiddels bij ons in de kast te pronken als aandenken aan verbondenheid, liefde, warmte en vrede. Ik vind het echt zo mooi hoe een enkele gebeurtenis een kettingreactie van liefde kan aanwakkeren en hoe je dat dan weer kunt doorgeven. Zo moet het zijn.Ik schrijf vandaag haar blog, maar als jullie vragen hebben beantwoord ze die graag!


0 reacties:

Een reactie posten