Oh dennenboom…

Voor het eerst dit jaar heb ik weer een ECHTE kerstboom in huis. Heerlijk die dennenlucht, de ruige takken en de ongelijke vorm. Het optuigen is altijd een groot feest. Voor mezelf dan, want ik doe het alleen. Mijn mannen houden er niet van, snap jij dat nou? Hahaha 
Ik heb alleen maar bijzondere dingen in mijn boom. Een vogeltje, een gebreid mutsje, een vogelhuisje, kerstmannetjes, sneeuwmannen, maar ook zelfgemaakte dingen. Ik probeer mijn zoon altijd mee te laten helpen met het maken van kerstboom ornamenten, maar de creativiteitsgen is helaas niet aan hem doorgegeven. Dus ben ik lekker zelf aan de slag gegaan. Omdat ik altijd veel wil maken, zoek ik niet al te ingewikkelde dingen uit. Deze is bijvoorbeeld niet te moeilijk. Maar zo leuk. Ik hang ze door het hele huis heen, zodat het een geheel wordt. 

 

Ik zet een heerlijke Kerst-CD op en brul hard mee “Oh dennenboom, Oh dennenboom…” en voordat ik het weet is die wonderschoon met allemaal zelfgemaakte ornamenten. 

 

Veel liefs,

Edith

0 reacties:

Een reactie posten