Geslinger…


Ik heb een grote woonkamer. Dat is echt geweldig hoor, maar als je dan een Kerstslinger wil maken, dan ben je lang bezig, joh! Poeh he, dat is echt geen sinecure.Ik heb nu een kerstslinger gemaakt die je heel lang kunt maken en niet al te veel werk kost. Het is al druk genoeg rond de kerstdagen. 

 

Ik heb de grote driehoekpons gebruikt en van ieder papierdesign 3 x een driehoek geponst. Die driehoeken heb ik zodanig op elkaar geplakt dat het een kerstboom lijkt. Met een klein knijpertje hang ik ze aan een koord die ik al heb gespannen in het huis. Op de foto is een kleine slinger te zien, de grote is nog in de maak.


Je kan de designs natuurlijk ook mengen, dat geeft ook een leuk effect. Natuurlijk kan je ook grotere kerstboompjes maken. Gebruik dan bijvoorbeeld een geodriehoek. Die kan je goed gebruiken en dat formaat kan je bijvoorbeeld ook van kunststof maken en op je voordeur of voorraam plakken. 

 

Ik ga snel weer verder met de slinger. Willen jullie ook jullie slingers tonen?


Veel liefs,
Edith0 reacties:

Een reactie posten