December Kalender in de personal Carpe Diem van Marloes
December! Die wordt natuurlijk altijd gedecoreerd, eerder deze maand kon je de pagina’s van mijn BUJO al zien. Vandaag mijn personal Carpe Diem maand overzicht. Ben je benieuwd hoe ik deze decoreer? Kijk dan snel verder!
Ik heb de groene kleur die de pagina al gebruikte omarmt, en deze extra benadrukt door groen te gebruiken! Groen is natuurlijk al een prima kerst kleur, dus dat scheelt. Ik heb veel stickers van de 4*6 velletjes gebruikt, omdat deze een mooi formaat zijn voor in een planner.
Daarna heb ik de lijstjes kant van de maand versierd met een vel uit de cardstock kit, en met wat stickers uit de collection kit!
Decoreer jij elke maand? Of decoreer je alleen de weken?
Hoe gaat het eigenlijk met je December Daily?
Liefs,
Marloes0 reacties:

Een reactie posten