December Daily - Dag 1 t/m 7

De dagen vliegen voorbij! Zonder al te veel scraptijd voor mij. Ik ben zo blij dat ik mijn album al een heel groot deel had voorbereid. Het was evengoed nog even hard werken om bij te komen, maar het is redelijk gelukt. In dit filmpje flip ik met je door de eerste zeven dagen van mijn December Daily album:Hieronder nog wat foto's van mijn pagina's.

Eerst mijn voorblad. Gemaakt van een vellum 6x12 sheet uit de Felicity Jane pack, een stickerrand van T Was The Night Before Christmas, net als de ephemerapack daarvan, wat twine, enamel dots en cijfers van het stickervel van Doodlebug.


Dan mijn startpagina met een journaling verhaal over waarom ik dit album maak: 


Vrijdag 1 december: 


Zaterdag 2 december: Zondag 3 december: 


Maandag 4 december: 


Woensdag 6 december: 


Hou jij het ook een beetje bij? Of gaat de maand te snel om te scrappen?

Liefs, Petra

0 reacties:

Een reactie posten