December Daily 2017 - Voorbereidingen klaar!

Het is zo ver! Vandaag is het 1 december. Het voelt zo ontzettend raar dat de laatste maand van het jaar er al weer is. Dat het jaar al weer bijna voorbij is. Maar wat superleuk dat ik deze maand weer ga vastleggen in een album dat weer zo waardevol zal zijn voor mij en de kinderen.

De afgelopen weken ben ik bezig geweest met de voorbereidingen voor het December Daily album. Ik kocht en verzamelde de producten die ik nodig had, ik richtte mijn album in met de page protectors en ging aan de slag met mijn foundation pagina's. De ene keer kon ik een kant en klaar kaartje inschuiven, de andere keer sneed ik een 6x8 pagina uit een 12x12 vel designpapier van de collection kit 'T Was The Nighte Before Christmas vol. 2'.

En ik heb mijn photo-crop van Simple Stories gebruikt om uit een restje papier met een mooie print een 4x6 kaartje te snijden waarbij de print op precies die plek uitkwam zoals ik dat wou.Verder een heel belangrijk ding bij December Daily voor mij: genoeg cijfers op voorraad hebben. Nu had ik eerst het idee om met stempels de cijfers te plaatsen. Eventueel met heat embossing poeder om ze extra te laten opvallen. Maar later vond ik in één van mijn voorraadbakken nog een doosje met houten cijfers, wood veneer, die ik met Versamark inkt en embossingpoeder heb bewerkt en in mijn album zal gebruiken.Heb je nou niet van die mooie houten cijfers in huis, je kunt natuurlijk ook heel goed stickers gebruiken. Bijvoorbeeld de 1 tot en met 31 stickers uit de Very Mery lijn van Simple Stories. Die lijken er voor gemaakt!

Tot slot zie je in deze flip through video van mijn foundation pages waar ik mee start vandaag.Ik ben er klaar voor! Vanaf nu zal ik proberen regelmatig te updaten hoe het ermee gaat. Volg me daarvoor op Instagram en in de Facebookgroep 'Scrapwereld Fans'.

0 reacties:

Een reactie posten