Bullet Journaling met Marloes


Very merry! Dat was zeker mijn gevoel toen ik de kit opende voor november en december. Nu heb ik het natuurlijk al een beetje verklapt, maar kijk je toch even mee naar mijn unboxing video? Vandaag deel ik ook al mijn eerste project, namelijk mijn december maand in mijn bullet journal versierd!Wat een mooie kit mag ik mee werken hè. Dit is de Very Merry collection kit met veel van de stickers en al het andere wat nog bij de kit hoort.

Voor vandaag begin ik gelijk met een project! Op PlannerCon heb ik veel inspiratie opgedaan wat betreft planners, dus mijn 1e project is dan ook; de decembermaand in mijn planner!

Ik heb een bulletjournal, dus mijn weken heb ik zelf uitgetekend. Ik heb 1 week op 1 pagina dus mijn 1e spread is al gelijk de eerste twee weken!

Van deze gigantisch mooie washi tape heb ik gebruik gemaakt op verschillende plekken. Daar overheen heb ik veel stickers gebruik. Het mooiste vind ik om de pagina’s in balans te houden, dus de groepjes van tape met stickers een beetje te verspreiden.


Hierboven mijn 2e spread, en dus gelijk de kerstweek! Ik besloot vooral de 2 kerstdagen lekker veel aandacht te geven. Ik heb de Doodlebug twine letters gebruikt voor de cijfers en ook nog een paar diecuts 'bits & pieces'.

Ik had ook nog de enamel dots in mijn kit, maar heb deze niet gebruikt omdat die niet zo goed in mijn boekje passen (dan worden de pagina’s te dik).


Zoals jullie wel weten ben ik met Linda en Edith naar Planner Con gegaan, en Linda heeft mij veel inspiratie gegeven voor paperclips. Ik zag deze diecuts en dacht gelijk; hiervan kan ik paperclips maken!

De paperclip was de kers op de taart en hiermee was mijn december maand gevuld en af. Versier jij je planners ook vooruit of doe je dit per week?

Liefs,

Marloes

Alle producten zijn te koop bij Scrapwereld.

0 reacties:

Een reactie posten