Unboxing en scraplayout kerstkit van Marieke

Het is bijna Kerst. Deze maand is het uitpakken van de kit een waar kerstcadeautje. Wat een goed gevulde box heb ik gekregen om mee aan de slag te gaan. Wendy heeft deze keer de box gevuld voor 2 maanden. Zijn jullie benieuwd wat er inzit? Kijk dan snel onderstaand filmpje.

 

Nadat ik de unboxing gefilmd had kon ik niet wachten om te beginnen met mijn kit. Ik ben aan de slag gegaan met de foto’s van de verjaardagstaart van mijn dochter. Ik heb als eerst een heleboel hexagons uitgeponst. Toevallig lag deze pons nog voor mij, maar je kan dit natuurlijk ook doen met een ander figuurtje.

 

De foto's heb ik uitgeprint met mijn Selphy printer. Nadat ik een mooie indeling had gemaakt met mijn fotos heb ik deze even gemarkeerd met een dun potlood lijntje. De hexagons kon ik toen mooi verdelen over het papier.Met het stickervel van Doodlebug heb ik de layout aangevuld

En klaar was mijn layout. Zo zie je dat je met de mooie kerstlijn ook prima een hele andere draai kan geven.


Zijn jullie benieuwd wat ik nog meer heb gemaakt met mijn pakket hou het blog de komende weken dan goed in de gaten, je zal een hoop leuke dingen tegenkomen die je inspireren voor een fijne kerstperiode.

Lieve groet,

Marieke

1 reacties:

  1. Erg leuk Marieke! Maarreee..... wil je nooit meer naar je toe snijden! Zeker niet met de bladerunner... die zijn mega scherp!

    BeantwoordenVerwijderen