Travelers notebook in Decemberstijl door Marloes

Ik ben al weer begonnen met het luisteren van kerstmuziek, de eerste winter/kerst decoratie hangt al dus wat dan niet kan ontbreken is natuurlijk mijn travelers notebook in kerst stijl! Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn travelers notebook en hoe ik deze inricht voor de november en december maand.


Hierboven zien jullie een overzicht van mijn travelers notebook. Aan de linker kant zien jullie de pockets die vaak in een travelers notebook zitten. Deze vulde ik met wat kaartjes uit de collection kit. Daarnaast gebruikte ik wat die-cuts en maakte ik met wat stickers een paar paperclips (ik was tenslotte bij Linda, dus daar komt de inspiratie gedeeltelijk vandaan). En dit allemaal met de prachtige Very Merry lijn van Simple Stories.De kaft van mijn december boekje zie je rechts. Ik heb voornamelijk de collection kit gebruikt. Ik koos een vrij donker papiertje met wat sneeuwvlokken op de voorgrond. Daarover plakte ik 2 3x4 kaartjes (van het cut-apart vel). Om het af te maken voegde ik wat washi-tape toe. Rechts boven in de hoek miste ik nog wat dus ook daar nog een sticker met wat washi. 

 
Om het helemaal af te maken gebruikte ik nog de enamel dots van Doodlebug. En klaar was dit boekje!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien wat ik gemaakt heb met deze kit. Zijn jullie al in je planners bezig om deze kerst-proof te maken?

Liefs,

Marloes

0 reacties:

Een reactie posten