Snailmail: Kerstkaart met A Perfect Christmas

Tegenwoordig noemt men gewone post snailmail… langzame post. Ik vind het heerlijk om snailmail te krijgen. Helaas loopt het ieder jaar enorm terug. Ik ben een fervente kaartenstuurster, doe niets per e-mail. Helaas denkt driekwart van Nederland dat een mailtje voldoende is, of nog erger… Facebook! Hoe onpersoonlijk kan je zijn. Ik probeer ook in iedere kaart een persoonlijk bericht te schrijven, wat niet altijd lukt, omdat ik zoveel kaarten verstuur. Ik maak er een paar, helaas stuur ik er teveel op om alles te kunnen maken. Dan zou ik voor de zomer al moeten beginnen met kerstkaarten maken, en daar wil ik dan nog niet mee bezig zijn. 

Maar ik maak van iedere zelfgemaakte kaart wel een feestje en probeer zoveel mogelijk te gebruiken: stencils, NUVO, sequins, draadjes en zoveel mogelijk papierdesigns.Maken jullie ook kerstkaarten? Willen jullie showen? Dan kunnen we inspiratie opdoen van elkaar. Leuk! Veel liefs,

Edith

0 reacties:

Een reactie posten