Plan samen met Linda : Booville


Hoi allemaal, hier Linda op de blog met vandaag eens iets nieuws, een "plan with me" video.

Ik kijk zo vaak zulke videos op You Tube voor inspiratie maar er zijn maar weinig Nederlandse videos hierover. Dus dacht ik weet je wat ik ga er zelf eens eentje maken. Best spannend want dan moet je gaan werken met voiceovers enzo. Nou ja tenminste wel met hoe ik werk want anders duurt een realtime video ineens een uur ofzo haha.

Maar het is gelukt! En best leuk want in deze video zie je dus echt hoe ik te werk ga. Met alle chaos hier en daar van dien (vraag maar aan Marloes want die was gezellig op bezoek toen ik deze video maakte). Ik heb niets belangrijks eruit geknipt omdat ik het juist interessant vind om te laten zien dat ook bij mij niet alles gelijk gaat zoals ik het hebben wil.

Voor deze video heb ik gewerkt met de Booville lijn van Doodlebug. Laten jullie even weten of je dit soort videos leuk vindt?


0 reacties:

Een reactie posten