Kom in de kerstsfeer met Linda


Afgelopen periode heb ik bij Scrapwereld mijn Kerstplanner workshop mogen geven. Het waren drie geweldige dagen en drie onwijs leuke groepen om les aan te geven. Inmiddels heb ik ook helemaal zin gekregen om voor te gaan bereiden voor de kerst. En gelukkig kan dat nu met deze kerstplanner als hulp.
Om een kijkje te geven in wat de cursisten zoal geleerd en gemaakt hebben tijdens de workshop heb ik een flipthrough video gemaakt van mijn versie van de kerstplanner:


Ik heb gebruik gemaakt van de Doodlebug Design Milk&Cookies kerstlijn.

En omdat er alweer een nieuwe maand is aangebroken heb ik ook een nieuwe Design Team kit ontvangen en wat daar in zit laat ik je in deze video zien:


Het is dus de Doodlebug Design Booville lijn. Een erg leuk en uitdagende kit dus voor mij waar ik jullie hopelijk mee ga verrassen. Hou de blog dus in de gaten.

Tot volgende week,

Liefs Linda

0 reacties:

Een reactie posten