Kerst in mijn TN!

Het traveler’s notebook heeft een enorme identiteitscrisis ondergaan. We gebruiken hem namelijk niet meer alleen voor het reizen, maar ook voor scrapbooking, dagboek, agenda’s, planners, memory keeping en ga zo maar door. Daarom ben ik verknocht aan TNs. Ik probeer echt iedere dag wel iets te schrijven, als een soort dagboek. Soms plaats ik alleen foto’s en soms journal ik erbij. Ik teken ook graag in mijn TN. Ik word helemaal ZEN van mijn TN!Het leuke van TNs vind ik dat je ze overal mee naar toe kunt nemen. Ze zijn namelijk compact, makkelijk in een tas te stoppen en door een pennenetui mee te nemen met een waterbrush, zwarte pen, washi, een watercolor blikje of wat –potloden kan je overal al aan de slag met mooie achtergronden maken.
Ik scrap ook graag in mijn TN. Daarbij gebruik ik graag NUVO (met leuke techniekjes), foto’s en allerlei soorten papier. Pockets maak ik veel, omdat ik soms bonnetjes en kaartjes wil bewaren, maar niet persé in wil plakken in mijn TN. Dit is een echte kerstlayout. Rond en tijdens kerst kan je vrij eenvoudig zo’n pagina maken en je memory keeping bijhouden. Dit zijn foto’s van verleden jaar, omdat ik graag een voorbeeld wilde maken. Ik vind het erg leuk geworden. Laten jullie weten wat jullie ervan vinden?


Veel liefs,

Edith

0 reacties:

Een reactie posten