Hoe documenteert Marloes oude december maanden

December daily; wat is dat een leuk idee! Maar in November ben ik al in de kerststemming. Toen ik hard opzoek was naar een december project bedacht ik mij dat ik nog zo’n 16 jaar aan december foto’s ergens op mijn computer had staan. Waarom zou ik die niet gaan scrappen?

En van het een komt het ander, op de grauwe dagen en koude avonden kon ik toch al lekker december scrappen! Ik koos 4 kinderfoto’s van mij, in 2004. Was ik geen schatje? 2 foto’s zijn gemaakt op 5 december, waar ik mijn mini-keyboard cadeau kreeg van oma! De andere foto’s zijn van mijn bij de kerstboom. Die kerstmanpop was mijn favoriet de hele maand!

Ik koos voor groene en rode papiertjes bij de kerstboom foto. Om de simpele reden dat mijn kleding rood is en de kerstboom groen! Het 4*4 kaartje van het cut apart vel uit de collection kit met de kerstman leek precies op de pop. Daarnaast gebruikte ik de Doodlebugletters om “X-MAS FRIENDS” te schrijven.


Voor de 2e pagina gebruikte ik het grote 4*6 vak om een foto te documenteren en 1 3*4 vakje. Dit zorgde ervoor dat ik 1 3*4 vakje overhad voor het leuke kaartje met cadeautjes. Ook uit de collection kit! Ik gebruikte een vel papier voor het 4*6 kaartje.Ik maakte de pagina’s af met de very merry stickers en enamel dots.

Als laatste maakte ik een 4*6 kaartje met een wit vlak op de achterkant. Op dit kaartje komen de jaren die bij de foto’s horen (dit keer dus ’04) en op het witte vlak een verhaaltje van mij, of mijn moeder.


Documenteer jij alleen huidige jaren of ook vorige jaren?

Liefs,

Marloes

0 reacties:

Een reactie posten