December Daily 2017 - Voorbereiding #2

Het echte werk gaat beginnen. Ik heb alle producten voor mijn December Daily in huis. Geloof ik... ik sluit niet uit dat ik nog een paar kleine dingetjes erbij koop ;-) Maar de basis ligt er. Tijd om aan de slag te gaan met de voorbereidingen in mijn album. In de onderstaande process video zie je hoe ik dat aanpak:Heerlijk om zo door de papieren te gaan en al plannen te smeden voor hoe ik ze ga gebruiken. En de hoezen op z'n plek, de globale indeling gemaakt en de eerste kaartjes erin. Yes. Ik ben uit de startblokken.

De tweede stap in het voorbereiden van mijn December Daily is dat ik papier op maat ben gaan snijden als basis voor mijn pagina's. Hoe ik dat doe en aanpak zie je in de volgende video:En dat was hem voor deze week! Hieronder nog een lijstje van de producten die ik gebruik, aangezien ik daar vraag naar kreeg (zijn aanklikbaar om naar de webwinkel te gaan).

Album 'Red Buffalo Plaid' 6x8 inch

Simple Stories page protectors 6x8 in verschillende designs

Collection Kit 'T Was The Night Before Christmas' Vol 2

Element Stickers 'T Was The Night Before Christmas' Vol 1

T Was The Night Before Christmas Solids Kit

Frames & Tags Ephemera

T Was The Night Before Christmas Ephemera

Bedankt voor het kijken en lezen van mijn designteambijdrage van deze week. Wil je meer lezen, weten en zien? Volgende week ben ik er weer op vrijdag!

Hoe ver ben jij al met de voorbereidingen voor je december-album? 


0 reacties:

Een reactie posten