Aan de slag met: 'A perfect Christmas' van Echo Park

De maanden november en december staan bij ons volledig in het teken van de feestdagen. We gaan jullie verrassen met heel verschillende inspiratieprojecten, waar je ook zelf mee aan de slag kunt gaan. Deze week gaan we uit de startblokken! We showen welke kerstkits er zijn en al de eerste projecten ter inspiratie voor je eigen november en december scrap-projecten.Vandaag laat Edith zien wat er in haar kerstkit met 'A Perfect Christmas' zit:Edith: "Ik mag eindelijk mijn eerste project laten zien die ik met “A Perfect Christmans by Lori Whitlock” van Echo Park. Ik ben begonnen met een Project Life layout. Ik moest wel even op zoek naar wat kerstfoto’s, want die van de afgelopen jaren had ik al netjes in mijn album opgeborgen en de kerst van dit jaar moet nog komen. 

Ik heb verschillende technieken gebruikt en weer eens iets anders geprobeerd te maken. Ik heb een flipkaartje gemaakt, dat geeft zo’n leuk effect. Daarnaast heb ik ook wat out of the pocket geplakt. Wat vinden jullie van Rudolph met zijn rode neus?"Ben je benieuwd wat ik nog meer met deze kerst-kit ga maken? 
Volg dan dit blog én word lid van onze gratis en besloten Facebookgroep Scrapwereld Fans
Elke maandag kun je nieuwe inspiratie van mij verwachten. 

Veel liefs en tot de volgende keer,

Edith0 reacties:

Een reactie posten