5 mooie, maar toch snelle, kerstkaarten met Marloes.

Kerstkaarten, toch wel een van de meest tijdsintensieve kaarten om te maken! Het zijn er vaak veel, en hoewel het vooral ook leuke kaarten moeten zijn zou het toch handig zijn als er wat vaart achter zit. Toch?! Vandaag laat ik jullie 5 kaarten zien, met 1 basis. Op deze manier lijken je kerstkaarten op elkaar, dan herkennen mensen dat ze van jou zijn, en ben je niet úren kwijt aan 50 kerstkaarten. Benieuwd? Lees snel verder!

Als eerste leg ik jullie de basis uit. Ik ben begonnen met een wit cardstock voor de basis van mijn kaartje, daarop plak ik een gesneden vel van de very merry collection kit. Daarna plak ik 2 stroken van de just believe washi tape aan de linkerkant van het kaartje, en daaroverheen een smalle gouden glitter washi tape! Dan is dat de basis. Simpel eigenlijk hè?En nu is het een kwestie van leuke diecuts erbij zoeken! Hieronder heb ik wat voorbeelden met de bits & pieces van de very merry kit.Het is ook leuk om de stickervel uit de collection kit te gebruiken. Mocht je kleinere kaartjes willen maken zijn de 4*6 stickervellen  ook een goede optie!

Je kan natuurlijk ook 1 van de andere kerstkits gebruiken! Leef je uit! Maak jij elk jaar kerstkaarten?

Heb je nog vragen? Laat het me weten.

Liefs,

Marloes0 reacties:

Een reactie posten