Welke Carpe Diem A5 planner inserts zijn er?


Voor de Carpe Diem A5 planners zijn er vier verschillende soorten vulling. Zij noemen de vullingen "inserts". Ik zal even uitleggen hoe ze heten en hoe je ze kan gebruiken:

HorizontalDeze hebben een week verdeeld over twee pagina's. Horizontal staat voor horizontale manier van opschrijven, lange brede stukken voor elke dag. Zoals de schoolagenda's zijn ingedeeld. Zo zien ze eruit:Vertical
Deze hebben ook een week verdeeld over twee pagina's. Vertical staat voor een verticale manier van opschrijven: drie smalle hoge vakjes boven elkaar. Je kan deze vakjes op verschillende manieren gebruiken: bv ochtend, middag en avond of gezin, werk en hobby enz. Deze inserts zien er zo uit:Appointment
Deze layout wordt ook "hourly" genoemd. Ook deze heeft een week verdeeld over twee pagina's. De dagen zijn hier smal en hoog, met tijdsaanduiding. Deze wordt bv door leraren gebruikt voor lessen in te plannen of door mensen die graag een bepaald tijdsblok willen gebruiken. Deze inserts staan hier:DailyAls laatste optie zijn er ook nog dagelijkse pagina's. Hier heeft elke weekdag zijn eigen pagina en za/zo samen op 1 pagina. Die kan je hier zien:


De vullingen van Carpe Diem zijn ongedateerd, je kan dus op elk moment van de week, maand of het jaar starten met plannen. Mocht je het leuk vinden om er een beetje verandering in aan te brengen dan je kiezen voor andere tabbladen, zij noemen die Monthly (planner) inserts.

En natuurlijk met stickers en washi kan je ook veel versieren.

Ik hoop dat je nu wat meer overzicht hebt op al die planner inserts van Carpe Diem.

En zo niet, mail ons dan gerust! Info@scrapwereld.nl. 

0 reacties:

Een reactie posten