Trouwalbum met Simple Stories 'Beautiful'

Alweer 7 jaar geleden hebben wij ons ja-woord gegeven en ik had nog steeds mijn trouwfoto’s niet gescrapt. Ik kon er maar niet de perfecte papierlijn voor vinden. Ik wilde geen traditionele trouwlijn gebruiken. Maar deze maand was het dan zo ver. Eindelijk was het met 'Beautiful' van Simple Stories meteen raak! Het moment was gekomen om mijn bruidsfoto's te gaan scrappen. Door de mooie pastel kleuren en een beetje goud was het fijn om hiermee aan de slag te gaan. 


Deze week heb ik al een aantal pagina’s om aan jullie te laten zien. Volgende week zal ik een 'flip through' video maken van mijn album, waarin ik er doorheen blader en jullie alles laat zien. 


Ik ben benieuwd of jullie ook foto’s hebben liggen die liggen te wachten tot het perfecte papier erbij uitkomt?

Lieve groet,

Marieke

1 reacties: