Traveler's Notebooks in één stijl maken

Op Instagram zie je vaak ontzettend mooie Traveler's Notebooks, met bij elkaar passende inserts, mooie paperclips en kaartjes in de pocket en dan ook nog eens gedecoreerde pagina’s die allemaal bij elkaar passen! Hoe doen ze dat toch? Ik heb laatst goed nagedacht over wat de beste manier is om dit resultaat te behalen; en deze ga ik vandaag met jullie delen.

Mijn tip voor een travelers notebook waarbij alles bij elkaar past? Maak het zelf, en gebruik één collectie!

Eigenlijk is het zo simpel...


In een collectie kit of paperpack zit van alles wat gemaakt is om bij elkaar te horen. Van stickers tot papier en van diecuts tot paperclips; als je één collectie kiest matcht het altijd. Zoals je ziet heb ik papier uit mijn papierblok  gebruikt om de inserts die ik op dit moment gebruik mooi bij elkaar te laten passen. 


Natuurlijk kan je ook altijd je eigen kit samenstellen. Zo hoorde er bij mijn oktober kit geen stickers of andere embellishments, maar die heb ik er wel bij gebruikt! Ik heb de stickers gebruikt die bij mijn kit zaten natuurlijk, en hoewel deze niet van dezelfde collectie waren pasten ze toch nog goed bij elkaar.En vaak is bij elk seizoen wel een leuke kit te vinden. Mijn kit is best wel voorjaar/zomers, maar als je kijkt naar Linda haar kit is deze helemaal gericht op de herfst!

Ik hoop dat deze tip jullie gaat helpen bij het maken van een samenhangend geheel in je Traveler's Notebook.

Welke collectie zou jij op dit moment willen gebruiken?
Liefs,

Marloes

0 reacties:

Een reactie posten