Summer Days Project Life layout in Bretagne


Onze laatste vakantie naar het buitenland, was al weer in 2014. Het was tevens de laatste vakantie met z'n drietjes, want ik was op dat moment zwanger van ons tweede kindje. 

Ik gebruikte voor deze project life / pocket page pagina's de zomerse lijn 'Summer Days' van Simple Stories. Ik heb de collection kit, en daarvan sneed ik de cut apart vellen in losse kaartjes. Zo ontstond een stapeltje kaartjes waar ik mee kon schuiven tot ik een compositie had die ik zelf mooi vond. 


Het kaartje met 'Let's Go' had eigenlijk een afbeelding van een fiets erop, maar omdat we geen fiets hebben aangeraakt in Bretagne, heb ik er een sticker overheen geplakt van het stickervel. Zo'n T1 kampeerbusje paste beter bij het geheel. (Wat lijkt het me trouwens supercool om ooit nog eens op vakantie te gaan met zo'n T1 busje! Maar dat terzijde hier :-)) 

Wat ik vaak mis in collection kits, zijn journalingkaartjes of journalingspots. In deze kit zaten er echter wel een paar! Op de tweede pagina heb ik een 3x4 journalingkaartje gebruikt, en op de eerste pagina heb ik de journalingspot uit een ander kaartje gesneden met een scherp craftmesje en deze op het kaartje met de zonnebrillen geplakt. Nog wat stickers erbij op en voilá : mijn zelfgemaakte journalingkaartje. 

De tweede pagina: 


Ik hou echt van stickers. Daarmee kun je zowel foto's versieren (embellishen) als kaartjes opleuken. Beide heb ik op deze project life spread toegepast. 

Ik ben echt heel blij dat deze pagina's eindelijk in de boeken zitten en dankbaar voor die prachtige 'Summer Days' lijn waarmee ze vastgelegd zijn. 

Wil jij ook je zomervakantie-foto's nog scrappen? 

Welke scrapbooklijn heb jij daarvoor op het oog? 

0 reacties:

Een reactie posten