Summer Days 12x12 layout

Wat heerlijk om zo midden in de herfst nog eens door oude zomerfoto's te gaan. Al die zonnige plaatjes die nog niet in mijn albums zijn vastgelegd. En wat is mijn oktoberkit 'Summer Days' van Simple Stories daar een fijne scrapbooklijn voor. Ik werd meteen gegrepen door het vrolijke vel designpapier met zonnebrillen erop. Perfect voor een 12x12 layout. 


Ik zocht er bijpassende designs bij. Het gele met x-jes, het lichtblauwe vel met windmolentjes en lichtblauw cardstock voor een matrandje om de foto's.


Ik besloot mijn nieuwe Penblade mesje uit te proberen, en wauw! Wat is dat ding scherp. Ik kon moeiteloos, met een pengreep deze golvende randen snijden. Gewoon uit de losse hand dus, zonder hulpmiddelen. En zonder extra druk. (Let op: als je dit ook wilt doen, wel even een goede snijmat eronder leggen, anders is je craftmat of je tafel stuk.)Toen ik de foto's speels had verdeeld over de pagina, ging ik door de ephemera pack en de stickervellen heen. Op zoek naar passende embellishments. De windmolentjes en de 'Hello Sunshine' plakte ik voor wat meer dimensie op met 3d-tape. 


Ik trok nog een lijntje met fineliner, plakte een labeltje en schreef de datum erop. En klaar was mijn pagina. Ik ben er heel blij mee. 

Ben jij geïnspireerd door deze pagina? Laat het dan weten in de Scrapwereld Fans Facebookgroep0 reacties:

Een reactie posten