Plannercon Europe vlogs

Wat was het een gaaf weekend zeg. Plannercon Europe 2017! Afgelopen zaterdag en zondag (28 en 29 oktober) hebben Wendy, Edith, Linda en ik (Marloes) genoten van een weekend in Brussel, gevuld met alles wat met planners te maken heeft.

Vorige week dinsdag zijn Linda en ik naar Scrapwereld in Almere gegaan om de opzet van de winkelkraam te bedenken en alvast een heel aantal dingen in te pakken. Wendy is donderdag al naar Brussel gegaan. Linda, Edith en ik zijn er op vrijdag heen gereisd.


Toen was het eindelijk zo ver! Zaterdag begon het echt, Plannercon Europe 2017 werd door Mella en Liselotte geopend. Met veel leuke workshops, talks en shops hebben we onze dagen gevuld en ontzettend veel gekletst en geknuffeld met alle andere ‘plannerfriends’.

Helaas zit er een klein nadeel aan de drukte rondom Plannercon, en dat is namelijk dat er deze week geen blogs van het designteam op de Scrapwereld blog zullen verschijnen. Er is ontzettend veel verkocht tijdens Plannercon, en de (web)winkel moet even herteld en gereorganiseerd worden.  Maar volgende week zijn we er gewoon weer, met frisse nieuwe kits en projecten!

Hieronder zien jullie foto’s en vlogs van PCE2017:
En de vlogs van mij (Marloes) en Linda:

 

Tot volgende week, met nieuwe frisse kits en projecten van het Scrapwereld designteam!

Liefs,

Marloes
(Ook namens Linda, Edith, Wendy, Petra en Marieke.)

0 reacties:

Een reactie posten