Kleurrijke scrapbooklayout op 8.5 x 11

Zoals ik in de unboxingvideo al noemde is kleur toch best wel een uitdaging voor mij! Ik gebruik wel kleur, maar altijd in combinatie met een witte achtergrond! Met de paperpad die ik in mijn Oktober kit kreeg moest ik er toch aan geloven; kleur. Daarom ook vandaag: mijn kleurige lay-out.


Nee, ik maak geen foto’s van het harsen van mijn benen hahah. Dit was op de 1e dag van mijn introductie dagen op mijn hogeschool. Mijn vriendinnen en ik besloten een glittertattoo te nemen.

Een achtergrond papiertje kiezen ging makkelijker dan verwacht! Met de vorige projecten was mij dit mooie papiertje met blaadjes al gelijk opgevallen, en het was voor mij dan ook vrijwel zeker dat ik deze zou gaan gebruiken voor mijn lay-out. Omdat ik in deze foto een groen shirt aan heb besloot ik mijn foto te matten op een zwart cardstock en daarna op een groen papier uit mijn paperpad.Omdat ik graag nog mijn foto’s samen wilde laten komen heb ik nog even gedacht om een geel papiertje als achtergrond achter de foto’s te gebruiken. Maar dit vond ik jammer omdat anders een groot deel van het mooie achtergrond papier weg zou vallen. Daarom besloot ik twine te gebruiken om mijn foto’s nog meer samen te laten komen. Ik koos 3 kleuren twine en deze wikkelde ik 3 keer over mijn lay-out heen. In mijn 1e project laat ik je hier een handige tip voor zien!Omdat de gehele lay-out al ontzettend veel kleur bevatte en goed gevuld was door de 2 foto’s was het embellishen eigenlijk zo gedaan. Ik koos wat stickers van mijn stickervel en ik gebruikte ook een aantal van de enamel shapes. Waaronder die ontzettend leuke plusjes!

Ik hoop dat jullie weer veel inspiratie hebben opgedaan vandaag! Heb je nog vragen? Chroom je niet en stel ze! Dit kan in de reacties hieronder of in de Scrapwereld Fans Facebook groep.

Tot snel!

0 reacties:

Een reactie posten