Kijk mee in de planner van Linda

Hoi allemaal,

Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn a5 Carpe Diem Hourly planner van Simple stories.
Deze planner gebruik ik om een goed overzicht te houden over mijn uren en hoe ik mijn tijd in een dag benut. Ik wil proberen om effectiever met mijn tijd om te gaan. Dit is nog een groei proces maar ik heb het gevoel dat deze hourly insert mij hierbij wel enorm helpen.

Naast dat de planner dus zeer functioneel in gebruik is wil ik toch ook wel een beetje dat deze er leuk uitziet. Ik noem mij stijl dan ook pretty functional planning. Met de nadruk eigenlijk op het functionele maar met toch een splash van decoratie. Wat ik hiermee bedoel kun je dus bekijken in deze video.

Mochten jullie nog vragen hebben naar aanleiding van de video dan mag je deze mij altijd stellen en ik zal mijn best doen zo goed mogelijk ze te beantwoorden.

Liefs Linda


0 reacties:

Een reactie posten