Inspiratie: herfst-selfie met zomerpapier scrappen

Wist je dat je thema-kits niet altijd hélemaal hoeft te gebruiken met hetzelfde thema foto's? Ik had deze maand de vrolijke kit 'Summer Days' van Simple Stories om mee te werken voor het designteam. Toen de zomerfoto's 'op' waren, besloot ik er nog een layout met een recente herfst-selfie van te maken, met dit als resultaat: 


Het zachtroze cardstock nam ik als achtergrond. Dit sneed ik met een snijmachine op maat naar 8x8 inch, omdat dit een layout wordt voor in mijn Doodlebug album

Ik wist meteen dat ik de grote sticker met de woordslinger 'Happy' wilde gebruiken. Hoe... daar had ik nog geen plan voor. Dus eerst de Selphy-foto gemat op twee laagjes designpapier met bloemen. Direct wist ik dat ik de bloemen wilde laten terugkomen in de embellishments, dus ik zocht in de ephemera pack en op het stickervel van de collection pack alle bloemen en vlinders bij elkaar. Ook de fotocamera, vlinders en het gebloemd hartje kregen een plek rond mijn foto. Het woordje 'moments' was eigenlijk een woordstripje met 'happy moments', maar omdat ik bovenaan inmiddels de grote 'happy' banner had geplakt, vond ik twee keer happy wat te veel op één layout. Daarom even de schaar erin gezet. 


Het strookje met gestreept designpapier lag nog op mijn bureau en vond ook een plekje onder mijn foto om er nog wat meer kleur in te brengen. 

Tot slot pakte ik mijn Nuvo drops en spetterde daarmee mijn layout af. Zo supercool dat je ook kunt spetteren met Nuvo drops en zo een beetje mixed media kunt toevoegen zonder vieze vingers te krijgen ;-) Even laten drogen, en toen was mijn layout al weer klaar. 

Een herfstfoto gescrapt met 'Summer Days'. 
Omdat het kan :-) 

Gebruik jij wel eens een themakit voor foto's waar het niet voor 'bedoeld' is? 

0 reacties:

Een reactie posten