Hello Lovely – 12 x 12 Layout

Deze week ging ik aan de slag met een 12x12 scrapbook layout. Hiervoor gebruikte ik de 'Hello Lovely' kit van Simple Stories. In deze kit zitten alle scrapbook designvellen dubbel. Ik had direct al een heel gaaf idee, maar geen benul hoe dat zou uitpakken.

Ik wilde met cirkels een hart maken. Verschillende formaten cirkels, dus hup de ponsen gepakt. Ik heb er nogal wat, dus dat ging makkelijk. Ik ben begonnen met het ponsen van het voorvel van de verpakking. Daar staan alle motieven al op (in het mini), maar dat geeft zo’n leuk contrast met de echte vellen. Ook daar natuurlijk wat geponst en uitgelegd op een vel cardstock dat er qua kleur prima bij past. 'Hello Lovely' gaat over lief zijn, liefde en alles wat lief is. Daarom lag voor mij een hart voor de hand :-)

Het is een hele drukke layout geworden met alleen het hart, dus heb ik een stukje wit cardstock achter de foto geplakt om deze beter tot uiting te laten komen. Hetzelfde heb ik gedaan met de tekst 'Hello Lovely', die ik vervolgens met 3d foam tape heb opgeplakt om wat dimensie in de layout te krijgen. Ik vond het nog steeds niet echt af, ook niet toen ik de coole stickers had gebruikt uit het pakket. Ik bedacht me dat het leuk zou zijn om gewoon nog wat harten op te plakken, dus na het ponsen had ik deze op de layout gelegd… dat was niet zo leuk. Peins peins peins… EUREKA! Ik heb de harten gevouwen en op het vouwrandje opgeplakt. Dit is wat ik wilde. Erg leuk geworden al zeg ik het zelf hahaha! Vinden jullie dat ook? Veel liefs en tot de volgende keer,

Edith0 reacties:

Een reactie posten