Happy Harvest – 12 x 12 Layout


Ik heb in één avond de Project Life pagina en de 12 x 12 layout gemaakt met de Happy Harvest kit van Simple Stories. Een heerlijke herfstkit om mee te werken.Ik heb alle designs van alle papieren gebruikt in deze layout en afgemaakt met wat cardstock om het geheel wat rust te geven. Ik krijg zo’n zin om lange boswandelingen te maken en de geuren op te snuiven. Heerlijk lopen door guur weer en koud worden om vervolgens op te warmen bij de open haard met een dampende mok warme choco. ’s Avonds dicht tegen m’n man aankruipen en samen onder het kleedje een spannende film kijken met thee en kaneelkoekjes. En die regen… ach dat hoort erbij… Ik hou van de seizoenen…

Al dromend werk ik verder aan deze pagina en er komt schot in. Het is weer een mooi plaatje geworden. Ik ben er blij mee. Het heeft niets anders nodig dan deze kit met wat cardstock en de bijbehorende stickers. Zooooo mooi is deze kit!

Veel liefs en tot de volgende keer,

Edith

0 reacties:

Een reactie posten