Fly Away - 6x8 pocket page pagina met Craft Smith papier

Gek hoor! Toen ik deze pocket page stijl maakte was het ontzettend herfstig weer; regen, veel wind en donker. Dus extra veel zin had ik om met deze kleurige papiertjes aan de gang te gaan. Ik besloot deze 2 zomer foto’s van vorig jaar te scrappen. Deze 2 foto’s zijn eigenlijk de enige Kreta foto’s die ik in mijn “normale” album heb zitten. De rest van mijn vakantie foto’s zitten in mijn vakantie album! Dus 1 ding wist ik zeker; deze pagina moest verwijzen naar dat vakantie album.

Ik heb 2 papiertjes gebruikt van mijn papierblok. Ik had 2 kaartjes met foto’s en 2 kaartjes zonder foto’s. En dat vind ik een erg leuke verhouding; leuk om te embellishen!Mijn 1e kaartje is ook het titel kaartje van deze pagina. Ik heb een geel waterverf papiertje uit het blok gebruikt, en ik heb twine om het kaartje heen gewikkeld voor een leuk en speels effect. Ik voegde 2 border stickers van het stickervel toe, zo lijkt het net op washitape! Ik gebruikte een vliegtuig sticker van een ander stickervel, namelijk die van “Go. See. Explore”.Op deze foto zie je het andere deel van het gele vel! Op dit vel zaten bovenin allemaal vlinders; en de woorden “fly away” stonden juist weer onderaan. Door van te voren goed te bedenken hoe je het vel snijdt kan je er veel leuke kaartjes uit halen! Ik besloot het woord uit te knippen en op foam dots op te plakken. Ik voegde weer wat twine toe en dat was dit kaartje al weer.

Onderaan de foto van mijzelf maakte ik een kleine cluster. Omdat ik normaal veel washi tape gebruik voegde ik ook hier weer een border sticker toe. Ook gebruikte ik een strookje papier als “tape”. Met het twine maakte ik een circkeltje en ik voegde nog een klein hartje toe.

Om de pagina helemaal af te maken gebruikte ik nog wat enamel dots van mijn vorige kit!

(Tip)

Kleine tip; als je twine gebruikt om om een kaartje heen te wikkelen kan je een beetje valsspelen. Ik plak hem op de achterkant vast om het twine dan eigenlijk om te vouwen; hierdoor bespaar je weer twine voor andere projecten!Omdat ik helemaal in de goede motivatie zat besloot ik jullie ook nog te laten zien hoe je makkelijk een kaartje kan maken met een cut-apart vel uit het papierblok. Ik gebruik 1 groot kaartje uit het vel, die mat ik met een geel cardstock en ik gebruik twine als een extra toevoeging. Een super snel kaartje dus!

Dit was het weer voor vandaag. Vraag je je nou af hoe ik dit soort pocket page stijl pagina’s toevoeg aan mijn album? Hier mijn tips in een vorig blogpost. Natuurlijk mag je me ook altijd vragen stellen in de Scrapwereld fans Facebookgroep.

Liefs,

Marloes0 reacties:

Een reactie posten