DIY: Planner items maken met Linda
Zoals jullie weten ben ik helemaal verslaafd aan alles wat met planners te maken heeft. En nu vind ik het vooral leuk om ook zelf op een creatieve manier leuke en vooral functionele items te maken. Vandaag laat ik jullie dan ook graag zien hoe je van de leuke Echo Park herfstlijn A Perfect Autumn deze geweldige items kan maken (uiteraard kun je ook een andere lijn gebruiken maar deze is wel erg leuk ;))Notitieboekje

Ik maak vooral gebruik van de a5 planner van Carpe diem. In deze lijn hebben ze een heel handig To Do notitieblokje. Deze heb ik dan ook standaard achterin in mijn planner zitten (past precies mooi in het vakje daar). Nu leek het mij erg leuk om deze in stijl te maken van de rest van mijn decoratie in mijn planner komende maand.
Ik ben dus begonnen met het snijden van papier op maat en heb deze op het eerste vel van het blok geplakt. Ook aan de achterkant van dat eerste blaadje plak ik papier zodat het netjes is afgewerkt.

Dan plak ik er nog een leuke chipboard embellishment op. Aan de binnenkant plak ik op ieder to do blaadje een strookje papier zodat het ook binnenin helemaal in de herfststijl is.Dit was echt een snel project en zorgt ervoor dat ik met nog meer plezier mijn to do lijst voor de dag maak.Pagemarker

Het is erg handig als je gelijk naar het weekoverzicht kunt gaan zonder alle bladeren 1 voor 1 om te slaan. Hiervoor is het handig om een Pagemarker in je planner te hebben. Ik heb hiervoor een strook papier gesneden, gaatjes in gemaakt en er een leuke chipboard embellishment op geplakt. Deze plak ik half op het papier zodat hij echt boven de pagina’s uitkomt. Op deze manier hou je aan de achterkant wel een plakgedeelte over. Om ervoor te zorgen dat deze niet meer plakt wrijf ik er wat maïzena poeder overheen. En dan is die klaar voor gebruik. Het uiltje piekt steeds boven de pagina’s uit. Zo schattig! En vooral handig want ik kan nu zo naar de week waar ik zijn moet.
Plannerclips

Wie mij volgt op Instagram of Facebook heeft ze al even voorbij zien komen, deze schattige plannerclips. In deze video leg ik stap voor stap uit hoe jij ze ook zelf kunt maken.
Veel plezier met het maken van je eigen clips. En als je ze hebt gemaakt laat je dan wel even een foto ervan aan mij zien. Dit kun je ook doen door mij te taggen op instagram : misslizzynl

Tot volgende week!

Liefs, Linda

0 reacties:

Een reactie posten