De oktober-uitdaging van Marloes

Oktober! Nieuwe maand, nieuwe spulletjes; en bij mijn nieuwe spulletjes hoort ook een nieuwe challenge. Ik heb een filmpje gemaakt over wat er allemaal in mijn ontvangen doos zat. Ben je benieuwd? Kijk dan snel naar de video!


Leuk hè? Al die mooie, kleurige producten! Maar als je mijn projecten van de afgelopen weken hebt bekeken zie je wel dat ik niet vaak veel kleur gebruik; alles gaat in combinatie met wit. Deze maand is voor mij dan ook de uitdaging om geen witte achtergrondjes meer te gebruiken; spannend!

Zoals beloofd hieronder de linkjes naar alle producten.Papierblok Flutterbloom
Een erg mooi blok! Veel waterverf-achtig papier, ontzettend gaaf.

Element Stickers
Bij vrolijk papier hoort natuurlijk ook een vrolijk setje stickers! Met deze stickers van de Everyday Electric lijn komt het embellishen helemaal goed.

Twine
Bakers twine in veel vrolijke kleurtjes!

Enamel Shapes
Deze enamel shapes komen ook vast goed van pas; met de leuke plusjes en pijltjes!

Penblade
Linda showde hem al even in de scrapwereld Fans groep, met een iets meer 'close up' kijkje!

Ben je benieuwd wat ik deze maand allemaal ga maken? Check dan elke dinsdag de scrapwereld blog; of zet de scrapwereld fans groep meldingen aan.

Tot volgende week.

Liefs, Marloes

0 reacties:

Een reactie posten