Use it all up : Cartopia

Onder het mom van 'use it all up' of 'kill the kit' ben ik afgelopen week lekker aan de slag geweest met de restjes papier en embellishments uit de ephemera pack van Cartopia. Gelukkig lagen er nog wat foto's te verwerken ;-) (haha, eigenlijk nooit een gebrek aan. Jullie wel??) 


Ik maakte een 8x8 scrapbooklayout waarop ik 'los' ging met de ehpemera pack en het stickervel. een 8x8 pocket page die lekker druk werd, en een 6x6 scrapbookpagina(tje). Wist je dat die 6x6 page protectors echt perfect passen (ook qua gaatjes) in de Doodlebug 8x8 albums? Ik vond het een uitvinding, en een mooie extra insert voor wat afwisseling in je album. 


Op de 6x6 layout heb ik een geintje uitgehaald. Ik heb deze layout namelijk óp de page protector geplakt, zodat het labeltje met journaling dat ik eraan maakte als 'tip-in' gewoon open en dicht kan. Tot slot heb ik me nog gestort op het maken van een kaart. In drieluik. Dat ging eigenlijk verrassend makkelijk met de 'cut apart' kaartjes die in de collection kit zaten. Gecombineerd met cardstock dat ik in drieën heb gevouwen. Aan de binnenkant zitten minimale embellishments, maar het is mijn idee om daar nog foto's van de kinderen toe te voegen en een persoonlijke wens bij te schrijven voor de jarige. 


Ik heb best een gat geslagen in deze collection kit van Cartopia, maar nóg is de kit niet helemaal op. Hou de Facebookgroep 'Scrapwereld Fans' dus maar in de gaten, want daar komt vast nog wel eens wat voorbij aan inspiratie met 'Cartopia'. 

Wat vind jij eigenlijk van 'Cartopia' als lijn om mee te scrappen? 

0 reacties:

Een reactie posten