Unboxing 'Wedding Bliss' kit


Augustus is alweer voorbij, wat ging dat snel zeg! Maar gelukkig is er ook weer een nieuwe maand en dat betekent dus een nieuwe kit voor mijn designteam projecten. Sommige van jullie zullen verbaasd zijn over de combinatie van mij als jonge scrapper met deze 'Wedding Bliss' - kit, maar ik leg het jullie allemaal uit in de video (en het is niet wat je denkt!) Kijk je mee?


Wat een mooie lijn heb ik gekregen om mee te werken hè! De kleuren zijn helemaal mijn ding, en die mooie bloemen... perfect voor het doel wat ik er mee heb ;-) (zie video).

Mijn inspiratie level is
weer volledig omhoog geschoten. Hieronder nog een keertje de linkjes naar het product, zodat jullie niet hoeven te zoeken! 

Wedding bliss collection kit
Wedding bliss enamel dots
Doodle bug glitter enamel dots (Die glitters, zoo mooi!)
Cardstock zwart
Cardstock roze
Gold foil cardstock

Wat zou jij maken met deze kit?

Liefs,

Marloes

0 reacties:

Een reactie posten