Unboxing video 'Cartopia' van Carta Bella

Als hekkensluiter deze week laat ik je graag zien met welke superleuke scrapbook kit ik in September aan de slag ga ter inspiratie voor jullie. Namelijk... Cartopia!!

Nu ben ik moeder van een zoon, maar ook is mijn vader de trotse bezitter van een old timer auto. Voor zulke foto's is deze kit natuurlijk super. Máár! Ik wil jullie ook graag laten zien dat er meer mogelijk is met een thema kit. Dat je je niet hoeft te laten beperken door het thema van een collection pack, wanneer je kijkt naar kleuren en prints.

In de onderstaande video laat ik je zien waar ik mee aan de slag ga:

En? Ben jij er ook helemaal stil van? hahahaIk ga dus aan de slag met de kleuren blauw en rood, en een heleboel auto's ;-)

Scrap je met me mee? Je kunt de Cartopia producten bestellen via Scrapwereld.

Liefs, Petra


0 reacties:

Een reactie posten