Unboxing 'The Reset Girl' van Simple Stories


Het zou heel erg raar zijn als ik nu geen unboxingblog zou hebben toch…? Voor degene die iets gemist hebben, lees mijn unboxingblog van juni maar terug ;-)

Omdat ik een beetje ziekig ben, heb ik geen video gemaakt, maar ben ik hard aan de slag gegaan met foto’s. Deze keer hadden we geen box gekregen, maar een tas met spullen. Daar weet ik wel wat op… ik had tenslotte nog een lege box liggen… hahaha!


Zie hieronder mijn unboxing van deze geweldig septemberkit 'The Reset Girl' van Simple Stories:

Voordat ik begin met mijn layouts, zoek ik altijd allerlei stash erbij (producten die ik zelf al in de kast heb liggen) die bij deze lijn passen. Zo heb ik alle Nuvo kleurtjes erbij gezocht en de Versamagic inktjes. Ik zal een lijst met de bijbehorende kleuren toevoegen in een van mijn volgende blogartikelen, waarbij ik ook nog leuke dingen ga doen met de Nuvo en Versamagic en deze kit.

Hou me dus scherp in de gaten! (Dat kan via deze blog, via Facebook of Instagram.)

Heb je vragen/opmerkingen laat het me weten. Always happy to help!

Veel liefs van Edith

0 reacties:

Een reactie posten