Travelers Notebook Texel

Wat gaat de tijd snel. Het is alweer september. Tijd voor een nieuwe maand en een nieuwe kit voor het design team.

Dit keer heb ik een uitdaging gekregen om mee te werken. Ik heb de 'Sea Breeze' collection kit gekregen van Couture-Creations. Daarnaast ga ik aan de slag met een stickervel van Echo park's 'Go-See-Explore' lijn. De enamel dots van 'Say Cheese-2' en cardstock in de kleuren geel en rood. Een flinke uitdaging, maar dat vond ik geweldig om te doen.


Omdat we vaak naar Texel gaan en dan altijd de haven van Oudeschild bezoeken zag ik gelijk de mogelijkheid om met deze lijn een pocket page pagina te maken. Deze zal je verderop in deze maand voorbij zien komen.

De vrolijke kleurtjes van het stickervel van
Echo Park heb ik vooral gebruikt in mijn travelers notebook. Aangevuld met Versamagic inktjes.

Mijn eerste pagina van mijn travelers notebook show ik vandaag:


Heb jij nog geen travelers notebook? Kijk dan snel in de winkel en haal dit populaire scrapjournal in huis!

Volgende week zal ik jullie mijn volgende project laten zien.

Lieve groet,

Marieke

0 reacties:

Een reactie posten