Travelers Notebook layout met 'Wedding Bliss'

Vorige week liet ik zien hoe ik de 'Wedding Bliss' kit op een trouwkaartje gebruikt heb! Maar ik had nog veel meer inspiratie dan alleen trouwkaartjes. Natuurlijk; het is een collection kit gebaseerd op een huwelijk, maar daar had ik even lak aan! Ik gebruik deze week mijn kit voor een traveler's notebook pagina.

Een van de belangrijkste onderdelen van een huwelijk(skit) is natuurlijk liefde! De kleur roze, de woorden 'love story' en de letters 'XOXO' die mijn collection kit bevat waren een ideale reflectie voor het 2-jarig samenzijn met mijn vriend. 


Ik begin altijd met het maken van een soort cluster (groepje embellishments) aan de bovenkant, onderkant of zijkant van het papier. In dit geval koos ik de onderkant. Roze is natuurlijk, naast rood, dé kleur van de liefde! Het roze cardstock kon dan ook niet missen in mijn layout. Daar zocht ik een wat donkerder papiertje bij, en dat werd de mooie zwarte met bloemen.

De quote die op de roze tag stond is natuurlijk heel toepasselijk. Om het roze cardstock niet te laten overlopen in de roze tag voeg ik een border toe van mijn element sticker sheet. Hierop staan de letters 'XOXO' gedrukt. 


Om de pagina wat balans te geven maak ik rechts bovenin een mini cluster. Deze gebruik ik om mijn titel op te schrijven. Ik voeg een ring-sticker toe, omdat ik een ring van mijn vriend cadeau heb gekregen.

Ik maak mijn lay-out af met deze geweldige enamel dots, wat zijn die glitters erin toch mooi!

Mocht je nieuwsgierig zijn wat er nou allemaal precies in mijn september scrapkit zit, kijk dan nog even deze unboxing video


Of bestel gelijk je eigen kit via de webwinkel van Scrapwereld, want hij is zo mooi!


Liefs,

Marloes


0 reacties:

Een reactie posten