The Reset Girl meets Nuvo 12x12 layout

Wat een feestje weer om met de 'Reset Girl' van Simple Stories aan de slag te gaan. Ik had er speciaal een leuke foto van de vakantie voor bewaard om te scrappen in mijn favoriete formaat 12x12!Allereerst heb ik alle vellen gepakt die ik had. Ik vond zelf de roze met de mangokleurige stippels het leukste om als achtergrond te gebruiken. Daarna heb ik van alle vellen stroken en strookjes gesneden. Ik wilde deze allemaal in de layout laten terugkomen. Met schuiven en meten heb ik de pagina gevuld met allerlei stroken en een voor een vastgeplakt. De vele en leuke teksten die terugkomen op de vellen, heb ik ook terug laten komen op de layout.Met de stickers van het stickervel wat bij het pakket zit, kan je leuke highlights maken op je pagina.Zoals jullie weten ben ik nogal gek van NUVO drops. Ik wilde NUVO ook in deze layout laten terugkomen en heb met behulp van mijn kleurenkaart de beste kleuren erbij gezocht.


De kleuren die ik heb uitgezocht zijn: Ripened Pumpkin, Bubblegum Blush, Raspberry Pink, Copper Penny, Bottle Green en English Mustard.


Ik heb in mijn layout een boom gemaakt van deze kleuren. Het staat zo leuk, de kleuren passen er perfect bij en de layout krijg reliƫf. Ik hou ervan!

Met nog wat chipboard stickers en enamel dots heb ik de layout afgemaakt. Ik ben er erg blij mee. Maar ik ben natuurlijk ook heel benieuwd wat jullie er van vinden.

Hieronder het resultaat:Veel liefs en tot de volgende keer,

Edith

0 reacties:

Een reactie posten