Project Life layout met The Reset Girl

Ooooh, wat een leuke kit heb ik gekregen deze maand. De serie “The Reset Girl” van Simple Stories is mij op het lijf geschreven. Ik hou van de kleuren, de patronen en je kan er alle kanten mee op. Mijn brein draaide overuren, zoveel leuke dingen kan ik ermee doen. Ik heb besloten jullie eerst een Project Life layout te laten zien.Door veel workshops bij te wonen leer je steeds nieuwe technieken, maar ook youtube is een fantastisch kanaal om heel veel leuke dingen te leren en uit te proberen. Zo met ook deze layout. We doen een klein spelletje: zoek de verschillen! ;-) Wat zie je op foto 2 wat je (nog) niet op foto 1 ziet?Ik zal het toelichten! Voor deze layout heb ik foto's gebruikt van een workshop die ik volgde bij Scrapwereld. Het doel was leren om zelf een planner te maken. Het was een waanzinnig leuke dag met een superleuke planner die ik meteen kon gebruiken. Ik leerde niet alleen een planner te maken, maar ook leerde ik verschillende technieken om te gebruiken. Technieken die ik ook prima op een
Project Life layout kan gebruiken, en ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat!

Wat heb ik extra gemaakt op deze layout?Een uitschuifkaartje! Dit is een superleuke 'out of the pocket' techniek. Met een mesje snij je de zijkanten van je page protector pocket een stukje open zodat je de kaartjes in- en uit elkaar kan schuiven.

Nog een leuke toevoeging aan deze Project Life layout, is een mini-pocket. Dit keer heb ik er kleine bloemetjes in gedaan en heb ik hem daarna met de Fuse tool dichtgemaakt.
Je kunt ook die superleuke clips van 'The Reset Girl' gebruiken in je layouts. Ik heb ze hier met washi achter de foto vastgezet.

Ik kon het niet laten en heb nog een tweede 'out of the pocket' grappigheidje gemaakt. Ook hierbij gebruikte ik een mesje om een opening te maken in de page protector, zodat je de tag er speels uit kan laten komen. Door het touwtje aan de tag kan je deze heel makkelijk in en uitschuiven.Natuurlijk kun je met Project Life nog veel meer leuke dingen doen en alle bekende technieken gebruiken. Ik heb me volledig uitgeleefd. Wow, ik heb nu al zin in het volgende project.

Ik wil Mirjam bedanken voor de leuke workshop en technieken die ik heb geleerd! Leuk dat ik ze hier weer kan laten zien!

Veel liefs en tot de volgende keer,

Edith

0 reacties:

Een reactie posten