Memory keeping in een planner

Sinds juli dit jaar ben ik aan het Memorie Keepen (ik verbaster graag de woorden;-) Ik heb niet altijd tijd voor Project Life en ben meer favoriet van de 12 x 12 layouts, wat betekent dat ik vaak veel te veel foto’s heb die ik niet kwijt kan. Project Life zou daar fantastisch voor zijn, maar ik merk dat Memory Keeping in een planner eigenlijk geweldig is. Zondagavond is mijn Memory Keeping night. Dan ga ik met mijn HP Sprocket aan de slag (en soms met mijn Selphy). Dan print ik alle foto’s van de afgelopen week uit en ga ik aan de slag met een achtergrond die ik op dat moment bij mijn stemming of foto’s vindt passen. Op sommige dagen heb ik geen foto’s en soms heb ik er een aantal op één dag. Ik verspreid de foto’s gewoon over die week heen, en plak ze bewust niet op die dag zelf. Het gaat mij om de weekimpressie.

Met de superleuke kit “The Reset Girl” van Simple Stories kon ik het niet laten om ook een achtergrond te maken. Ik vind het geweldig leuk geworden.

Kijk ook naar de leuke Tipin's die ik heb gemaakt van een stuk papier. Daarmee kon ik leuke journaling kaartjes maken. Ik heb zelfs een shakerpocket gemaakt met de fuse. Dit past perfect bij.
Ik kijk uit naar wat jullie ervan vinden. Tot volgende week met weer een leuke layout.

Liefs Edith

0 reacties:

Een reactie posten