Het kastje van Tante Ly


Wat kun je nou voor moois maken met de Sea Breeze lijn uit de collection kit van Couture-Creations. Deze papierlijn heeft mooie blauw/groene tinten en paste precies bij de kleur verf die ik had gekocht om een oud kastje te verven.Ik hou ervan om af en toe meubels op te knappen en ben aan de gang gegaan met een oud kastje van je raad het misschien al, Tante Ly.

Als eerste heb ik de achtergrond gemaakt met de Versamagic inkjes. Inmiddels heb ik deze in alle kleuren en heb ik de juiste
kleuren erbij gezocht. 
Daarna heb ik uit de vellen papier die ik over had van mijn pocket pages wat embellishments geponst. 


 

De vlaggetjes aan de bovenkant van de pagina heb ik uit een vel geknipt dat bij de 'Sea breeze' collectie hoort. Daarna ben ik gaan schuiven en heb ik alles opgeplakt met lijm van Tombow. De alfabet letters had ik nog in mijn voorraad en zijn van kurk.

Als laatste nog wat enamel dots erbij en deze pagina in mijn traveler's notebook is klaar. Ik hoop dat het je geïnspireerd heeft!

Lieve groet, Marieke

0 reacties:

Een reactie posten