Go. See. Explore. - pocket page layout met alleen stickers en cardstock

Vinden jullie het ook altijd lastig om een keuze te maken voor de perfecte zomerlijn? Ga je voor stoer, of toch liever voor zoet, fel of basic? Het liefst zou ik alle zomerlijnen willen kopen. Een greep uit wat zomerlijnen die bij Scrapwereld te koop zijn: Go See Explore, Summer Fun, Summer Dreams, Summer Days

Voor de maand september heb ik zelf het stickervel van Echo Park gekregen. Perfect om een pagina met de page protectors te maken. Mijn foto’s print ik thuis uit met mijn Selphy. De foto’s bewerk ik eerst in twee apps op mijn telefoon, om bijvoorbeeld licht te bewerken, en twee foto's op één 10x15 te zetten. Ik gebruik daarvoor PicsArt en Project Life App. Beide zijn beschikbaar voor Android én Iphone. 
Als eerste heb ik de achtergrond kaartjes gemaakt cardstock in de kleuren rood en geel. Daarna heb ik mijn foto’s uitgezocht en een indeling gemaakt voor mijn page protectors. Nadat ik deze heb ingedeeld kwam mijn stickervel in beeld. Een aantal kaartjes heb ik zelf gemaakt aan de hand van de grote stickers. Een beetje schuiven met de stickers en mijn pagina was klaar. Zo zie je dat je ook met alleen een vel stickers een mooie pagina kan maken. 


Zie ik jullie weer volgende week? 

Lieve groet, 

Marieke

0 reacties:

Een reactie posten