Gala foto's scrappen met 'Wedding Bliss' collection kit

Mooie jurk, haar opgestoken, veel foto’s en een geweldig mooie auto... had ik een bruiloft? Nee, een gala! Voor vandaag, mijn laatste project met de Wedding bliss kit, heb ik 2 lay-outs gemaakt om jullie te inspireren.

Op deze layouts heb ik 4 foto’s gescrapt. 2 foto’s van mij tijdens het voorbereiden, 1 foto van mij toen ik nog thuis was en een foto van mij en mijn vriend voor de auto! Ik had een mooie blauwe jurk, die door mijn ontzettend lieve en handige oma gemaakt is, en het hele moment op zich is natuurlijk super belangrijk om te scrappen!Ik begon met deze pagina, en ik wist gelijk dat ik het love-papier uit mijn collection kit wilde gebruiken als achtergrond. Daarna begon ik met het layeren van mijn foto, ik wilde graag een wat speelser effect creëren en dus heb ik de laagjes papier niet recht onder elkaar geplakt. 2 roze papiertjes en 2 zwarte papiertjes. De 2 border stickers van mijn stickervel konden goed functioneren als washi tape. Ook de grote sticker met bloemen komt van dit vel af. Deze heb ik, met foam dots eronder, op de hoek van de foto geplakt.Omdat ik de foto links onderin geplaatst had, miste ik rechts bovenin wat! Mijn inspiratie voor dit kleine clustertje kwam van Marieke. Zij gebruikt vaak vlaggetjes en dit leek mij een goede plek voor 2 van deze vlaggetjes. Hiervoor gebruikte ik ook het zwarte cardstock.

Nadat ik alles had vastgeplakt besloot ik nog wat ontzettend mooie enamel dots toe te voegen en klaar was de lay-out. Op naar de volgende 2!De volgende foto’s hoorde als een serie bij elkaar, de 2 voorbereidingsfoto’s zouden op de meest linkse pagina gescrapt worden, en de foto waarop ik volledig klaar was op de rechtse pagina. Omdat ik deze pagina’s toch in dezelfde stijl wilde scrappen, besloot ik veel te spiegelen.Ik gebruikte een hartjes papier uit mijn collection kit en zorgde ervoor dat deze 50% van beide pagina’s bedekte. 2 stroken van het roze bloemetjes papier en 2 stroken van het zwarte papier met bloemen heb ik niet afgesneden maar gescheurd; hierdoor creëer je meer structuur!

Mijn foto’s matte ik eerst op mijn roze cardstock en vervolgens op mijn zwarte cardstock, mijn na- foto matte ik ook nog op goud cardstock. Omdat die toch iets specialer is!


Op mijn witte papier gebruikte ik roze Versa Magic inkt en een stencil voor wat kleur, ook spletterde ik wat zwarte en gouden druppels. Ik maakte de layout af met een hoop stickers en natuurlijk weer de enamel dots!

Toch vond ik het best lastig om 2 foto’s te gebruiken op 1 layout.. Normaal scrap ik maar met 1 foto!

Scrap jij vaak met 1 of 2 of zelfs meerdere foto’s?

Heb jij ook zin om feest foto’s, bruiloft foto’s of andere foto’s te scrappen met deze kit? Bestel hem dan in de Scrapwereld webwinkel!

Liefs, Marloes

0 reacties:

Een reactie posten