8x8 scraplayouts met Dragon Tails

Ik werk in een 8x8 album van Doodlebug Design. Het fijne van deze 8x8 albums is dat er maar liefst vier verschillende indelingen aan page protectors voor te krijgen zijn (zie ook het blogartikel van Linda). Mijn persoonlijke favoriet is echter de page protector met 4 vakken.

Vandaag show ik een paar van mijn laatste layouts op 8x8 formaat die ik maakte met de Doodlebug Dragon Tails collection pack (aangevuld met wat andere producten uit mijn juli/augustus kit). 


Ik was helemaal
weg van het designpapier met wolken erop die in de paper pack zat. Omdat we de Tuurtoren in de Stille Kern in Zeewolde hadden beklommen en daar echt een soort van 'in de wolken' waren, had ik al snel dit papiertje apart gelegd voor deze pagina's. Veel meer dan een matrandje van donkerblauw cardstock hadden mijn foto's niet nodig op deze layout. Ik heb het embellishen dus vrij rustig gehouden met enkel wat stickers van het stickervel en een paar die cuts. Mijn journaling heb ik op strookjes wit cardstock geschreven en opgeplakt op de zelf gesneden 4x4 kaartjes. 


Ook was ik helemaal weg van het washi tape met vuur/vlammen. Omdat mijn man een echte BBQ-fan is, en ook de vuurpotjes regelmatig aanstaan bij ons in de tuin. Ook in de kit van Dragon Tails zat een papiertje met vlammenprint. Beide heb ik gecombineerd op blauw cardstock, en aangekleed met oranje stippenvellum en een turquoise papiertje uit de 'Petite Prints Pack' die bij deze scrapbook lijn hoort. 


En de laatste 8x8 layout die ik vandaag show: 


Hierop heb ik de foto's gemat op een grijs 'Petite Prints' vel, het oranje vellum toegevoegd op een wit cardstockvel dat ik heb voorbewerkt met een oranje Memento Inkt drop en wat water. De layout maakte ik af met wat left-over stickers, geponste sterren, rondjes en matte sprinkles van Doodlebug. 

Vond je het leuk om deze layouts te zien? Hopelijk hebben ze je ge├»nspireerd! 

Wil jij ook aan de slag met een 8x8 album? Kijk dan bij Scrapwereld  naar de verschillende kleuren en designs. En heb je een vraag over dit formaatje? Mail gerust naar de winkel: info@scrapwereld.nl

Tot volgende week!

Liefs, Petra 


1 reacties:

  1. Wat heb je het leuk op dit formaat gescrapt. Ik vind het niet echt een makkelijk maatje om te scrappen.
    Groetjes, Ria

    BeantwoordenVerwijderen