8x8 scrapbook layout met process video

Als je een oldtimer hebt, is de 'Cartopia' kit van Carta Bella natuurlijk helemaal super om te gebruiken. Nu hebben wij zelf niet zo'n mooie auto, maar mijn ouders wel! En daar krijgen we vaak foto's van toegestuurd via Whatsapp. Daar maak ik als scrapper natuurlijk dankbaar gebruik van. Leuk om ook voor de kinderen vast te leggen waar opa en oma op zondag mee rondrijden ;-)

Ik maakte een process video van deze 8x8 layout, zodat je kunt zien hoe deze layout tot stand komt:

 

Ik ben dus eigenlijk begonnen zonder plan of sketch in mijn hoofd. Ik heb uit de Cartopia lijn wat mooie papieren bij elkaar gezocht, en ben begonnen met het matten van de foto. Ik ben blijven matten tot het voor mijn gevoel goed was.

De achtergrond heb ik gemaakt van een ander designvel, met een strook van dat mooie blauwe designpapier erop. Daarop kwam de foto met zijn matten.

Embellishments heb ik gemaakt met rood cardstock, en wat rondjes en labels uit de ephemera pack van Cartopia.

Ik schreef de journaling erbij en trok nog een lijntje om de achtergrond. En klaar!

Zie hier de totale 8x8 layout:


En nog wat detailfoto's:
Ik hoop dat deze layout jou ook weer heeft geïnspireerd. Laat je jouw nieuwste layout ook aan ons zien in de Scrapwereld Fans Facebookgroep

Liefs, Petra

0 reacties:

Een reactie posten