Versamagic verslaving


Ik moet jullie iets bekennen, ik ben verslaafd. Nu hoor ik jullie denken waaraan dan…

Nee niet aan chocolade, daar hou ik namelijk helemaal niet van (als enige vrouw op deze wereld waarschijnlijk!)

Waaraan wel? Ik kan zo blij worden van mooie kleuren inkt en kon mijn geluk niet op toen Wendy vertelde dat ze de Versamagic inkt in alle kleuren heeft in de winkel. Met deze inkt kan je verschillende dingen doen. Ik stempel er graag mee. Maar verdun het ook met wat water en verf er zo een achtergrond mee. Spetteren en kliederen zit niet echt in me, maar heel soms gebruik ik mijn inkt er ook voor.

Omdat ze leuk geprijsd zijn heb ik er inmiddels een heleboel. Ik denk dat het niet lang meer duurt en dat ik mijn verzameling compleet heb. Niet alleen met de Versamagic, maar ook de Memento drops.

Ik beschik helaas niet over een aparte scrapkamer. Zodoende moet ik creatief zijn met het opbergen van mijn spullen. Al eerder vertelde ik over mijn toilettas verslaving, en ook mijn inkt heb ik hierin opgeborgen.Ik ben benieuwd waar zijn jullie aan verslaafd zijn op scrapgebied. Wat kun jij écht niet laten liggen als je bij Scrapwereld binnenloopt of de online shop bezoekt?

Lieve groet

Marieke

0 reacties:

Een reactie posten