Travelers Notebook layout : Duuk Vader


Zoals in mijn vorige blog al verteld, houdt mijn zoon van verkleden. Starwars is zijn favoriet en inmiddels heeft hij ook alle films, samen met zijn vader, gekeken. Natuurlijk is Darth Vader zijn favoriet en vindt hij hem zelfs zielig. Ik snap het brein van mijn vent soms niet helemaal. Maar goed… een Darth Vaderpak was natuurlijk nummer 1 op zijn verlanglijstje en dan komt de kerstman langs en …. Wens voltooid! Dit moest natuurlijk wel in mijn Traveler's Notebook worden gedocumenteerd.

 
Voor deze layout heb ik versamagic inkt gebruikt en een mooie stencil met sterren om toch het Starwars thema naar voren te laten komen. Met Nuvo en enamel dots heb ik accentjes aangebracht. 

 
Met de kit heb ik een hele leuke layout gemaakt, die er prima bij past. Ook geïnspireerd? Blijf me dan volgen. Er komt nog veel meer over travelers notebooks!

Liefs, Edith

0 reacties:

Een reactie posten