Scrapbook producten op de wishlist van MarloesLaatst vroeg een, niet creatieve vriendin, wat er nou eigenlijk op mijn wensenlijst stond qua scrapbook producten. Omdat ik de laatste 2 maanden maar liefst drie keer bij Scrapwereld in de winkel ben geweest, en bijna dagelijks nieuwtjes hoor, weet ik heel erg goed wat er op mijn wensenlijst staat. Ben jij benieuwd wat er op staat, en waarom? Lees snel verder!
Deze nieuwe personal Carpe Diem planner staat erg hoog op mijn lijstje. Hoewel ik met plannen nu ben overgestapt op het Bullet Journal systeem, kan ik mijn ogen niet afhouden van deze mooie bloemen!Ook dit is weer een nieuw Carpe Diem product, die je zelfs al kan pre-orderen: de Blossom Travleers Notebook. Deze kaft is ook weer versierd met de ontzettend mooie bloemen, en deze travelers notebook zal prachtig zijn voor een nieuw jaar met journals.Zoals vele weten hebben wij Nuvo expert Edith in ons designteam zitten, en ze is zo ontzettend aanstekelijk met al haar kleurtjes! Deze gouden Nuvo drops lijken mij perfect om zelf enamel dots mee te maken.Wat een leuke paperpad is dit zeg! Emoji’s zijn ontzettend leuk, en deze paperpad zou ik super goed kunnen gebruiken voor het documenteren van foto’s met vriendinnen!Hartjes, daar heb ik nooit genoeg van. Daarom staat ook deze washi van Love & Adore op mijn lijstje. De kleuren zijn ontzettend leuk samen, en ik hou van de combinatie van smalle en bredere washi!

Dit was mijn (verkorte) versie van mijn scrapbook wishlist, want laten we nou eerlijk zijn.. Ik wil stiekem gewoon alles hebben!

Wat staat er op jouw wishlist?

0 reacties:

Een reactie posten